Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Hoeveel kost een Visa on arrival voor Indonesië?



Visa on arrival kosten voor Indonesië

Het visum bij aankomst in Indonesië kost $35 USD voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit bedrag dient contant te worden betaald bij aankomst op een van de internationale luchthavens of zeehavens van Indonesië.

Extra kosten en verlenging

Naast de $35 USD voor het visum bij aankomst kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, zoals bijvoorbeeld een servicekosten. Het is ook mogelijk om het visum te verlengen voor een langere verblijfsduur tegen extra kosten. Het is aan te raden om de actuele informatie en kosten te controleren voordat je naar Indonesië reist.

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Indiërs die naar Bali reizen, zijn vrijgesteld van een visumplicht voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit geldt voor toeristische doeleinden en kan niet worden verlengd.

Belangrijke informatie voor Indiërs die naar Bali reizen

Het is belangrijk voor Indiërs die naar Bali reizen om te controleren of hun paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Indonesië. Daarnaast moeten zij beschikken over een retour- of doorreisticket en voldoende financiële middelen voor hun verblijf.

Heb je een visum voor Indonesië nodig

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum vereist voor Nederlandse reizigers die naar Bali willen reizen. Het visum moet vooraf worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade of bij aankomst op de luchthaven.

Hoe een visum aan te vragen

Om een visum voor Bali in 2024 aan te vragen, moeten Nederlandse reizigers een geldig paspoort hebben, een ingevuld visumaanvraagformulier indienen en de vereiste kosten betalen. Het is belangrijk om op tijd te beginnen met de visumaanvraag om vertragingen te voorkomen.



Meer info: b211a visum aanvragen

Is een visum vereist voor Indonesië?



Nederlandse reizigers naar Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist voor Indonesië. Dit visum kan worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstelling voor kort verblijf

Er is echter een visumvrijstelling voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen voor toeristische doeleinden. Deze visumvrijstelling geldt voor reizigers met een Nederlands paspoort. Het is belangrijk om de actuele regelgeving te controleren voordat je op reis gaat naar Indonesië.

Is een visum vereist voor Indonesië